lørdag 2. oktober 2010

Å vente på pakke

I går bestilte jeg tøybleier hos Bleieboden. Som nevnt i forrige innlegg, så bestilte jeg 2 AIO og en lommebleie. Fordelen med AIO er at man ikke trenger å gjøre noe som helst for å ta de i bruk. Bakdelen er at de har noe sen tørketid, siden hele bleien er i ett. Lommebleien har ett (eller flere) innlegg som puttes i en lomme i bleien. Når man vasker og tørker er disse delene for seg, ergo tørker det raskere. Men man må altså putte innlegget tilbake i bleien før bruk. Styr? Vet ikke jeg. Antakeligvis ikke, siden så mange sverger til lommebleier. Snart finner vel jeg også ut av det.

Men tilbake til bleiekjøpet. Hva har jeg kjøpt? Bleie nr 1 er en BumGenius AIO i fargen moonbeam.

Den andre AIO'en er en Bitti D´lish AIO LE med kumønster. Og så har jeg kjøpte en blå Fuzzi Bunz lommebleie. Alle er størrelse medium. Gleder meg stort til å få prøvd de. Skulle jeg kanskje kjøpt med en våtbag med det samme? Har jeg fortalt hva en våtbag er? Tror ikke det. Kanskje jeg tar et innlegg om det senere i dag. Som litt research før jeg kjøper noe. Nå er det frokost på bakeriet som står for tur, mens mini får seg en blund i vogna.

5 kommentarer:

 1. Jeg kjøpte en Newborn startpakke hos svenske Imse Vimse, så nå har jeg et utvalg av både AIO, brillebukse og tradisjonelle tøybleier.
  Vet du om bleiepose og våtbag er det samme, det lurer jeg nemlig på..?

  Vennlig hilsen fra Frk.Fjong

  SvarSlett
 2. Ja, jeg tror det er det samme. Skal knø meg til å skrive et oppbevaringsinnlegg. Men mener det er det samme. En pose som kan holde på våte bleier. Og som finnes i vannvittig mange kule varianter.

  SvarSlett
 3. Det jeg egentlig mente å spørre om var om det er riktig at man kan hive hele bleieposen i vask med bleiene inni. mener jeg har lest det en plass, men så ble jeg brått usikker da jeg sto ved vaskemaskinen... ;)
  Har du gjort deg noen tanker rundt vaskemiddel? Tenker jeg skal kjøpe Neutral vaskemiddel.

  SvarSlett
 4. Ja, man vrenger bare posen inn i vaskemaskinen. Så det stemmer. Jeg kommer til å bruke Blenda Sensitiv. Det skal være best med flytende vaskemiddel. Har Neutral det? Ellers er det viktig å bare bruke 1/3 av den mengden du ellers ville brukt og ikke bruk skyllemiddel.

  SvarSlett
 5. Har lest litt om bruk av vaskemiddel og har nå kjøpt inn Blenda Sensitiv (folk var misfornøyde med Neutral fordi klærne luktet surt om man ikke hang dem opp ASAP). Fant den bare i pulverform, så det får duge så lenge.
  Var ikke klar over at mengden pulver skulle reduseres, så det var bra at du nevnte;)

  SvarSlett