onsdag 6. oktober 2010

Bleiestart

Hadde egentlig tenkt å vente med å blogge til dagen hadde gått, men det ble så stille rundt meg, og det er det jo ikke sikkert det blir senere i dag. Da blogger jeg heller flere bleier. Nå er det nemlig sånn at lillegutt blunder med tøybleie. Hans nr. 2 for dagen. Vanligvis ville han fortsatt ha hatt bleie nr. 1, men slik ble det ikke. Dagen så langt i bilder.

 Nydusja med dagens første tøybleie. En gul BumGenius
lommebleie.
Prøver å spise litt før vi skal til legen på 6 månederskontroll.
Bæsja! Og skylla...Gikk faktisk fint uten rispapir.
Men uventet bæsj gir stressa mamma.
Ny bleie kommet på, og det er 5 minutter til vi skal være hos legen.

Ting går ikke alltid som planlagt. Rispapir hadde vært litt greit. Jeg har hørt om annet papir som kan være et alternativ til rispapir. Tørkepapiret til Euroshopper. Jeg har det jo liggende. Men i og med at det var litt bæsj i morgenbleien, så anså jeg sannsynligheten for ny bæsj som liten. Derfor sjekka jeg det ikke opp. (må på jakt på forum etterpå). Det var forøvrig ikke noe problem å tørke vekk litt og skylle vekk resten. Som dere ser, så vises det ikke noe på bleien. Våtpose er en annen ting som også hadde vært greit og hatt (som jeg har lovet å skrive et innlegg om...). Men nå er jeg mest "bekymra" for at bleiene ikke skal holde ut dagen. Jeg har jo bare 5 tørre bleier. De 3 nye som henger på snora blir neppe tørre i løpet av dagen. I will let you know.

2 kommentarer:

  1. Ah, søte tøybleiestumpen! En kjekk ting med rispapir (visstnok, siden jeg ikke er kommet i gang med tøybleier selv ennå, hehe) er at de kan vaskes og brukes om igjen et par-tre ganger om det bare et tisset i bleien.

    SvarSlett
  2. Jepp, stemmer det. Det skal visst gå an å hive det Euroshopperpapiret i vask også uten at det ødelegges. Skal ikke skrive under på det da, siden jeg ikke har prøvd. Fleecepapir kan egne seg bedre til morsmelkbæsj som er flytende. Det er litt tykkere og absorberer mer.

    SvarSlett