tirsdag 7. desember 2010

Kalenderluke 7

Gratulerer med dagen pappa! (selv om du ikke leser her) Pappaen min fyller nemlig 60 år i dag, og det må vi feire. Det gjør vi med TO GAD fra Kenguruloftet. GAD eller Green Acre Designs som det står for er lommebleier med sideknepping. Og så har de herlige broderier på rumpa. Jeg skal få gi bort en med ugle og en med apekatt i valgfri størrelse til 2 heldige vinnere. (Ikke glem give awayen hos Balanse som avsluttes i dag, der du også kan vinne en GAD fra Kenguruloftet)


Lille Frøken Apekatt 

Retro Ugler

Og siden det er stordag, så gir jeg like godt bort enda en premie. Ullkorga har gitt meg FEM ullbukser til å ha utenpå formsydde bleier! FEM! Så det jeg vil høre fra deg er om jeg skal trekke 1 eller 5 vinnere!

Gavmilde Ullkorga gjør at jeg kan være gavmild!
For å kunne vinne dagens premie må du fortelle meg om den beste bursdagen du har hatt. Hvis du ikke får til å kommentere, kan du sende en mail til ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

18 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med 60 års dagen til pappaen din :D Og wow, så masse flotte kalenderpremier på en dag! :)

  Jeg har hatt mange fine bursdager, det er vanskelig å trekke frem en. Kanskje 20 års dagen, den siste bursdagen min før jeg ble gravid med førstemann, og egentlig den siste bursdagen min som har blitt skikkelig feiret. Hadde en feiring med familien samlet, og en med alle de aller nærmeste vennene mine. Dagen kunne ikke blitt bedre, det var god stemning hele veien. Til 20 års dagen ble jeg også overrasket med den gaven jeg absolutt har hatt mest nytte av siden, et Nikon speilreflekskamera. Visste ikke engang at jeg ønsket meg det før jeg fikk det, helt uforventet, av en venn :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen til din far!

  Jeg har bursdag midt på sommeren, samme dag som mamma, og vi pleier å feire sammen. Den beste bursdagen var en fin sommerdag hjemme hos mamma og pappa, men den nærmeste familien samlet. Tur på stranden med bading, grilling av pølser og marshmallows i strandkanten, og en bedre middag på terassen på kveldstid. Dette var min 30-årsdag.

  SvarSlett
 3. Jeg tror det må være i fjor, ikke fordi feiringen var så ekstravagant, men fordi vi gikk rundt og ruga på en liten hemmelighet som skulle skje en uke etterpå, da gifta vi oss i all hemmelighet:) Var også en fin bursdag siden jeg for første gang fikk feire den med datteren min som ble født sommeren før:)

  SvarSlett
 4. Ja, den beste bursdagen jeg har hatt må vel være 30-års dagen min. Jeg har aldri feiret bursdagene mine særlig mye men da slo jeg til. Leide lokale iviterte ca 25 stykker og hadde masse mat osv. Det ble en fin fest.

  SvarSlett
 5. Det må være 16 årsbursdagen jeg feiret på shopping i LOndon. Min aller første shoppingtur dit,og det har blitt mange flere i ettertid..

  SvarSlett
 6. Gratulerer med dagen til pappaen din!
  Den beste bursdagen min - har hatt mange gode, men dei beste er når eg har fått feire dagen med mange venner (på grunn av ferie er det dessverre ikkje så ofte).

  SvarSlett
 7. Det må være 17 års dagen min, det var første gangen min bedre halvdel kom hjem med en bukett røde roser til meg! Kankje jeg husker det som den beste bursdagen fordi han ikke akkurat har overdrevet kjøpene av blomster i de senere år, hehe.

  SvarSlett
 8. Gratulerer så mye med dagen til pappaen din! Og alle de fine premiene da! Tror du må trekke hele syv forskjellige vinnere, det er fint å dele :)

  Ellers må min fineste bursdag ha vært de fra jeg var barn. Klarer ikke å velge en, men spenningen med å bli større, få gave på senga, ikke minst ha selskap med gode venner fra skole og barnehage. Spenningen er ikke like stor nå som voksen, bursdager har mistet litt av sin glans. Men alltid koselig allikevel. :)

  SvarSlett
 9. Å, så utrolig kule lommebleier! *krysser fingrene og håper å vinne en*

  Min beste, eller i alle fall mest interessante, bursdag var 30-årsdagen min. Da møttes foreldrene mine igjen for første gang siden før jeg ble født.

  SvarSlett
 10. Gratulerer med dagen til pappaen din!

  Den beste bursdagen jeg har hatt var 30-årsdagen min. Det var ikke noen stor fest (var høygravid), men mannen ga meg små gåter gjennom hele dagen. Disse begynte på små lapper på morgenen, fikk så noen på sms i løpet av dagen og til slutt på bursdagskortet. Gåtene handlet om gaven og hvor vi til slutt skulle ut og spise. Kjempemorsomt!

  SvarSlett
 11. Gratulerer med bursdagen til pappaen din. :)
  Den beste bursdagen jeg har hatt klarer jeg faktisk ikke å plukke ut. For jeg har folk rundt meg som jeg er glad i på bursdagen min, og det er det som betyr noe for meg. :)

  Tusen takk for link forresten :)

  SvarSlett
 12. Den beste bursdagen jeg har hatt.. Det er vanskelig.. Men 18-års dagen min var ganske fin :) det var min første bursdag med kjæreste, og han hadde kjøpt en bukett med røde roser til meg. Tror faktisk det er den eneste gangen det har skjedd. Feirte dagen med kjæreste og mine beste venniner med hjemmelaget pizza og smågodt.

  SvarSlett
 13. Burde kanskje trekke 5 vinnere forresten, siden det snart er jul :)

  SvarSlett
 14. Trekk 5 vinnere :)
  Den beste bursdagen min må ha vært da jeg ble 18. Min kjære overrasket meg med et hjemmelaget kort med en gåte. Svaret på gåten var gaven min, og det var en kjæreste tur til kypros :)

  SvarSlett
 15. Gratuler så masse med dagen til pappaen din! :)
  Min beste bursdag jeg kan huske er når jeg fylte 10 år. For da tok foreldrene mine meg med til en dyrebutikk hvor jeg skulle få velga ut en undulat og bur i bursdagsgave:) Jeg visst ikke noe om det:) Så da velgte jeg ut en skikkelig roosa bur, som jeg syntes var såå fint:) Og verdens søteste undulat i fargen knall gul med litt grønne flekker rundtomkring.
  Og fikk navnet Pelle :) Han ble 5 år gammel!!

  SvarSlett
 16. Den beste bursdagen, hm, det var vanskelig. Kan i grunn ikke huske én som er mer spesiell/bedre enn de andre. Familien min har nemlig vært flinke til å gjøre stas på en:) Husker jeg synes det var så koselig å få velge hva vi skulle ha til middag og rett og slett bare kose seg den dagen!

  Jeg stemmer for at du skal trekke hele syv vinnere siden det er så mange, flotte gaver! Alternativt fem.

  Gratulerer med 60-årsdagen til pappan din:)

  SvarSlett
 17. Kjempefine premier :)

  Super enkelt å velge min beste bursdag... Det var for på min 24 års dag... da fridde nemlig min kjære til meg.... og jeg sa JAAAAAAA....og ekstra spesielt siden jeg har bursdag på nyttårsaften... var en koselig måte å feire det gamle året som gikk og det nye året som kom, og hver bursdag/nyttårsaften minnes jeg denne spesielle dagen...

  SvarSlett
 18. Den beste bursadagen var i fjor da jeg og Gemalen geiret min 30-årsdag + innflyttingsfest + forlovelsesfest på en og samme dag. Inviterte venner og familie på storslått feiring i huset. Det var supergod stemning, sommer & sol + deilig mat Ü

  Stemmer for 5 vinnere av ullbuksen, for en slik en vil jeg gjerne ha ;)

  SvarSlett