torsdag 16. desember 2010

Kalenderluke 16

Tøy for liten og tøy for stor. I dag er det Ordentlige bleier som står for premien, som er tøy for stor, nemlig et tøybind, et truseinnlegg og en liten våtpose. Har du aldri prøvd tøybind før, og syns det høres ekkelt ut? Det er det ikke! Pakken er pakket og klar for sending.

En liten prøvepakke...
Klar for sending til en heldig vinner...

For å være med i dagens konkurranse må fortelle meg hva du liker best av det Ordentlige bleier lager, og du må også legge igjen kommentar om det inne på innlegget om gaven inne hos henne. Hvis du ikke får til å legge igjen en kommentar, kan du maile med på ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

8 kommentarer:

 1. Jeg likte godt de fotballag-inspirerte bleiebuksene. Er ikke interessert i fotball i hele tatt selv, men har endel fotballinteresserte slektninger. Hvis de skulle få barn en gang må jo det være den perfekte gave til babyen. :D

  SvarSlett
 2. Syns monsterbuksene er superfine. (men egentlig alt ho lagar - dyktig dame!)

  SvarSlett
 3. Ingrid, husk å legg igjen en melding hos Ordentlige bleier og!

  SvarSlett
 4. Jeg likte spesielt godt tøybindene og -truseinnleggene. Fikk litt lyst til å prøve.

  SvarSlett
 5. Jeg skreiv inne på hennes blogg at monsterbuksene var veldig fine, men etter å ha kikka litt mer så syns jeg jo at tøybindene var kjempestilige:)

  SvarSlett
 6. Tøybindene var knallstilige!!!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Monsterbuksene er nok min favoritt!

  SvarSlett