onsdag 1. desember 2010

Kalenderluke 1

Bak vår aller første "luke" i vår aller første julekalender befinner vår aller første premie seg. Den er gitt av Mammabutikken og  er en Katydid onesize lommebleie i fargen twilight. Katydid er en lommebleie med lomme foran i stedet for bak, noe som gjør det mer hygienisk når man skal ta ut innleggene. Man slipper å dra det gjennom bæsj. Dette sier Mammabutikken om seg selv: Mammabutikken.no er stedet for å finne naturlige, sunne produkter for mor og barn, som bygger opp under både miljø og trygg tilknytning. 
Denne kan bli din!

For å være med i dagens trekning må du fortelle om sist du gjorde noe hyggelig for noen andre. Hvis du har problemer med å kommentere i innlegget kan du sende mail til ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Lykke til!

18 kommentarer:

 1. Heisann.
  Jeg vil gjerne være med i konkurransen. Sist jeg gjorde noe hyggelig for noen, ja det var nå nettopp. Min kjære våknet og var i skikkelig dårrlig fom i dad tidlig så jeg stod opp ¨hentet han en smertestillende og et glass vann. Kanskje ikke det helt store, men det er vel de små tingene som teller.
  Ingvild Holann

  SvarSlett
 2. Så gøy med julekalender! Jeg liker jo å tro at jeg gjør hyggelige ting mot de jeg er glad i stadig vekk, men en spesiell ting jeg gjorde for noen dager siden var at jeg strikket en god og varm ullue til min svigermor :) Hun ble kjempeglad for den og hver gang jeg ser henne ute nå i kulden har hun den på seg.

  SvarSlett
 3. Jeg hentet en iskald flaske med julebrus til min kjære i gårkveld ;) En liten ting bare ;)

  Link til kalenderen http://hjertebank.blogspot.com/2010/12/julekalender-hs-foreldremanualen-og.html

  SvarSlett
 4. Å, denne vil jeg gjerne være med i trekningen av! Mannen i huset er nemlig lite interessert i lommebleier med åpning bak, nettopp pga bæsjeproblematikken, hehe.

  Jeg er i ferd med å gjøre noe hyggelig for mannen i dette øyeblikk. Nå står det nemlig et bananbrød i ovnen, noe jeg aldri har laget før, men som han er vant til hjemmefra. Siden han er så snill å tar vesla vår i gryotta så jeg får sove, så har jeg bestemt meg for å gjøre gjengjeld og lage bananbrød til ham. :)

  Lenke til kalenderen din ligger i innlegget:
  http://friogfreidig.blogspot.com/2010/12/kalendertid.html

  SvarSlett
 5. Julekalender er alltid gøy!!

  Det siste hyggelige jeg gjorde var å sende en melding til min trøtte mann på jobb, bare for å fortelle at jeg elsker han ;)

  SvarSlett
 6. Hvis jeg ser bort fra alt det hyggelige jeg gjør for lillejenta så var vel det siste at jeg stappa nattbleien for pappaen sånn at bleieskiftet skulle gå fortere:) Kanskje ikke verdens største offergave men det er de små tingene som teller :D

  SvarSlett
 7. Så kjekk julekalender :) Det siste hyggelige eg gjorde var å sende med sønnen min favorittmatpakken i barnehagen :) No har eg akkurat laga pannekakerøre, så når han kjem heim fra pappaen ikveld skal han få figurpannekaker til kveldsmat.

  SvarSlett
 8. Åhh så koselig julekalender.
  Forrige tirsdag var jeg privat sjåfør for min mor, siden hun ikke har lappen, slik at hun fikk handlet litt julegaver:)

  klem fra siv anita, swimzy
  siv_anita_pet@yahoo.no

  SvarSlett
 9. Sist jeg gledet noen var nå nettopp, da jeg sparte mannen min for en tur ut i kulda, og fylte opp vedkurven selv! ;-)

  SvarSlett
 10. Fra Anne: "Det siste jeg gjorde var nå idag, hvor jeg overleverte en julepakkekalender til min 50 år gamle mor, som takk for hun passer gullungen vår mens vi skal på sykehuset imorgen tidlig for å få tøybleiebarn nummer to. ♥ "

  SvarSlett
 11. Jeg overrasket mannen med sin egen pakkekalender i dag. Han ble superhappy :)

  SvarSlett
 12. Jeg er gravid og har vært i ganske dårlig form så mannen min har måttet ta alt av husarbeid og fikse rundt om i huset. Men nå mens han er på kveldsskift har jeg bakt kanelboller til han som takk for hjelpen siden jeg vet han er så glade i de:)

  SvarSlett
 13. Jeg gjorde mannen min ganske glad idag tidlig da jeg sto opp kl 5.30 med minstemann selv om det var min tur til og sove lenge:) Høres kanskje ut som en liten ting, men jeg kan love at prislappen for søvn er ganske høy her i huset:)

  SvarSlett
 14. Fra Jan Ove: jeg overrasket min svigerinne med å sende henne en parafyme i posten

  Fra Maiken: Sist jeg gjorde noe fint for noen andre? Jeg har hjulpet vennen min med mattelekser idag. Tror han synes det var veldig fint :) (altså, har ikke gjort dem for ham, bare prøvd å hjelpe og motivere!).

  SvarSlett
 15. Eg henta ved og tente opp i peisen i morges før eg dro på jobb, så det skulle vere litt lunt og godt til pappaen og snupsa sto opp. (Det er -15 ute.)

  SvarSlett
 16. På tirsdag da jeg satt alene på skolens kantine så kom det bort en jente som spurte meg om 3 kroner for å få nok til hornen med ost, så sa hun at hun skylder de meg. Men då sa jeg at hun trengte ikke det. Det var så lite og betydde så mye for henne for å få maten:) Det er de små tingene som skal til for å få de viktige behovene til å fungere.

  SvarSlett
 17. sist jeg gjorde noe hyggelig for noen andre var i går da jeg måket snø av trappa til naboen vår.... idag var det blitt is på veiene, så er ekstra glad jeg måket trappa deres, ellers ville de hatt bare is på trappa idag :)

  SvarSlett
 18. Der var dagens luke stengt. Det var mange gode gjerninger ute og gikk. Nå skal jeg trekke en vinner, og bruker random.org. Lykke til!

  SvarSlett