lørdag 25. desember 2010

And the winners are

Da var julemiddagen fortært og pakkene åpnet, men jeg har fortsatt litt å dele ut. Kanksje bare å hoppe i det, og  heller blogg om gaver og sånt senere. Vi begynner med luke 22, som var en nydelig Goodmama Miss Scarlett fra Krusedull. Den stakk Tøybleietanta av med. Så må jeg nok gjøre deg litt flau Sesselja, tihi, du vant luke 23, en Little Bundle fra AppleCheecks gitt av Eddabedda!

Så var det resten av gavene. Jeg har random.org oppe, og har skrevet ned navn på følgere og gitt lodd til bloggerne. Så med litt hjelp fra mannen skal jeg trekke. Vi begynner med gaven fra Alveland (som er en liten overraskelse for både meg og dere enda), den går til...Marita! Neste ut er en valgfri Goodmama newborn fra Stellerommet. Og vinneren er Ragnhild!! Og til slutt, megapakken fra LilleGull tøybleier går til.....Vera!

Så over til trekning av lapper fra kopper og bokser. Følgerpremien som er en hudpleiepakke fra Bleieboden er Ida! Og bloggerpremien fra Bæreglede ble vunnet av Åsa. Gratulerer så mye til dere alle! Det har vært gøy å¨dele ut så mye fint, men det blir også godt å ikke blogge på kommando. Jeg har noen fiiinfine nye bleier som har kommet i skyggen av kalenderen, som jeg gjerne vil dele med dere. Kanskje i blunden til tøybleiegutten i morgen? (eller plutselig)

3 kommentarer:

  1. Å, helledussan, enda mer!? Tusen takk. Og gratulerer til alle de andre vinnerne også.

    Og nå ser jeg frem til å se hva spennende du selv har fått tak i på tøybleiefronten!

    SvarSlett
  2. Gratulerer til alle vinnere! så mange finepremier :) Også lurer jeg selvsagt på om en av de heldige vinnere er meg eller kanskje det var flere som het Vera med i kampen om premier, he-he. Du gir vel beskjed om det er meg, eller? Håpe-håpe...
    Fortsatt god jul til alle!

    SvarSlett