fredag 10. desember 2010

Kalenderluke 10

Den tiende kalenderluken er det Lykkelig som liten som sponser. De har gitt en barnesalve. Dette er en helende og deilig salve, som egner seg ypperlig til alt fra sår stump, tørre flekker og kløende hudflekker til kinn og nesetipper som er utsatt for kulde. Det er et legeektepar som står bak serien med disse produktene. Kari Løvendahl Mogstad, som er den ene halvdelen i firmaet, har også en mamma og legeblogg.
For å vinne dagens premie vil jeg høre om den beste julegaven du har fått.


Husk også blogg og følgerkonkurransene.

13 kommentarer:

 1. Mine beste julegaver må være de jeg har fått av min samboer, han er så god med gaver. Kameraet jeg fikk for et par år siden er kanskje høydepunktet. :)

  SvarSlett
 2. Den beste julegaven er kalenderen jeg fikk av sønnen min i fjor. Han hadde laget den i barnehagen uten at jeg visste om den. Det var hans andre jul, og pappaens tur å ha han, så på julaften ble jeg sittende med tårer i øynene av den fine kalenderen med bilder og kunst han hadde laget :)

  SvarSlett
 3. Hei.
  Den bloggen til lykkelig som liten var veldig fin må jeg si:)
  Beste julegave,hm...
  Da jeg var liten pleide vi ikke få så dyre og flotte gaver som unger gjør nå, men ett år slo foreldrene mine på stortromma. Jeg fikk en kasettspiller med radio, den var veldig 80-tallsstilig, hvit og rosa og man kunne ta opp fra radio til kassett! Stilig! Jeg ble KJEMPEGLAD.

  SvarSlett
 4. Den siste kommentaren var fra Ingvild H.

  SvarSlett
 5. En positiv graviditetstest er vel den beste gaven jeg noensinne har fått :)

  SvarSlett
 6. Jeg fikk en fancy radio- og kassettspiller til å ha på rommet mitt julen da jeg gikk i femte klasse. Denne gaven glemmer jeg aldri, jeg visste hvor dyrt det var og kunne ikke fatte at foreldrene mine hadde råd til det. Dette er den julegaven som har gjort mest inntrykk på meg!

  SvarSlett
 7. Jeg fikk cd-spiller av foreldrene mine da jeg var 11 år, hadde ønsket meg det i flere år. Husker jeg ble så glad at jeg lovet å vaske huset for dem resten av livet, det varte selfølgelig ikke en gang resten av jula;)

  SvarSlett
 8. Tror den beste julegaven må være varmepumpen vi fikk av svigers for et par å siden.

  SvarSlett
 9. det første speilreflekskameraet mitt må det vere :)

  SvarSlett
 10. Åhh det må være for 2 år siden,når jeg fikk speireflekskameraet mitt nikon d 40.

  SvarSlett
 11. Den mest geniale må vel være da jeg var ung og fant en mystisk pakke til meg fra min lillebror, den lå inne på gaverommet noen dager før jul og jeg klarte jo selvfølgelig ikke å la være og klemme.

  Jeg prøvde å finne ut hva det var ved å riste og kjenne på den, var vel innom flere ganger daglig på det verste :P
  Da julaften endelig kom og jeg kunne åpne gaven fant jeg restene etter tre kokte poteter, all klemminga mi hadde gjort sånn at det bare var potetmos igjen, og broren min fikk bevist en gang for alle at jeg var like nyskjerrig på julegavene som resten av søskenflokken! (noe jeg hadde mobba dem for i ganske mange år siden jeg selvfølgelig ikke var sååå barnslig at jeg ikke klarte å vente)

  Selv om det i bunn og grunn var en ganske kjip julegave så er det den jeg husker aller best, vi snakker enda om den hjemme :)

  SvarSlett
 12. Den beste julegaven jeg har fått er ulljakken fra Janus som svigermor kjøpte til meg i fjor. Makan til deilig jakke skal en leite lenge etter :)

  SvarSlett