lørdag 11. desember 2010

Kalenderluke 11

I dag er det Nate's hobbybod som sponser premien, som er sperrelag av fleece i valgfri størrelse og valgfritt mønster av de stoffene hun har inne. Jeg var så heldig av jeg hadde selveste dama bak fleecesperrelagene som hemmelig venn på tøybleier.no, og fikk en sånn. Jeg digger den! Her kan du lese mer om buksene. I eplabutikken hennes ligger alt hun har for salg, og hun har også en give away frem til nyttår, som jeg har nevnt tidligere.

Den nydelige elefantbuksa til tøybleiegutten!
For å være med i dagens trekning vil jeg høre hva du ville hatt bakpå en sånn fleecebukse om du fikk velge? Jeg ville hatt en elefant, ja enda en elefant, men ikke helt lik. Hvis du ikke får til å kommentere kan du sende meg en mail på ikt.kristin@gmail.com.


Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

9 kommentarer:

 1. Hvis jeg fikk velge ville jeg ha hatt svanemerket, hadde det vært opp til Charlotte ville det ha blitt Hello Kitty :P Siden det er hun som må gå med det så hadde det nok blitt sistnevnte :)

  SvarSlett
 2. Hmm, hva med en ugle, eller kanskje en giraff. Eller kanskje en regnbue. Er så utrolig mange forskjellige merker som kunne vært fine, vanskelig å velge ett.

  SvarSlett
 3. Jeg ville hatt en katt siden Jonas elsker katter :)

  SvarSlett
 4. Jeg ville hatt en enhjørning. Olivia ELSKER hester, får helt åndenød om hun ser en (og vi bor rett ved Øvrevoll galoppbane, så hun ser dem relativt ofte).

  SvarSlett
 5. Jeg ville hatt en drage,fordi jeg syntes drager er så kule :)

  SvarSlett