torsdag 2. desember 2010

Kalenderluke 2

Tre Bjørner har gitt en silkelue fra Helios til dagens kalenderluke. Luen får du i str opp til 2 år. Tre Bjørner har tøy av økologisk bomull, ull, bambus og silke i butikken sin. For de som trenger en badebleie har de også AppleCheecks badebleier.

Vinn en silkehjelmlue fra Helios.

For å være med i dagens trekning vil jeg høre hva som er favorittboken din. Hvis du har problemer med å kommentere i innlegget kan du sende mail til ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

20 kommentarer:

 1. Så koselig dette er :)

  Min favorittbok er Den tidsreisendes kvinne. Den er helt nydelig!

  SvarSlett
 2. "Den hemmelige historien" av Donna Tarrt. Anbefales!

  SvarSlett
 3. Min favorittbok nå til dags er nok "idas dans" - en fantastisk skildring av ett liv som gikk bort alt for tidlig. Har selv mistet noen i familien til kreft (27 år gammel) for 1 mnds tid siden så boken gjorde så uendelig vondt, men også veldig godt..

  SvarSlett
 4. Min favorittbok er Drageløperen.

  SvarSlett
 5. Favorittboka mi e UTEN tvil; F For Fredrik.
  Trur ikkje æ treng å forklare koffør, egentlig. Men den boka vise at han Fredrik va en utrulig bra gutt, som aldri ga opp, og holdt humøre oppe. Selv om at han va i en situasjon svær få andre hadde takla like bra. Umulig å ikkje felle en tåre, og alltid den boka æ anbefal videre til andre. Mistet min farmor av kreft, rundt samme tid som Fredrik gikk bort, mens min farfar døde for et par måneder siden av kreft. F For Fredrik er alltid til stor trøst.

  (æ treng ikkje lua... enda. Men måtte bære kommentere det her :) )

  SvarSlett
 6. "Men tankene mine får du aldri"!!!

  SvarSlett
 7. Favorittboka mi, den var vanskelig. Eg har så mange bøker eg lika godt.. men trur eg må sei Brødrene Løvehjerte. Veit det er barnelitteratur, men den går eg aldri lei, og eg gler meg til å kunne lese den for guttane mine når dei blir eldre :)

  SvarSlett
 8. Kan man bare velge én bok...? Jeg har jo så mange favoritter! Kan jeg heller velge en serie, for eksempel? For da velger jeg "The Discworld Series" av Terry Pratchett, en fantastisk fantasy-serie med mye god humor og et skjevt syn på verden :) Den serien (alle 37 bøkene) kan jeg lese om og om igjen altså!

  SvarSlett
 9. En bok er vanskelig å velge ut altså! Tror jeg går for en serie jeg og - Harry Potter. Var skikkelig nerd som tenåring, og det har nok ikke gitt seg helt :)

  SvarSlett
 10. Favorittboka mi er Skråninga av Carl Frode Tiller.

  SvarSlett
 11. Min favorittbok er "Victoria" av Knut Hamsun.

  SvarSlett
 12. Favorittboka mi er mange, men jeg liker godt Trygve Gulbranssens roman-trilogi; Og bakom synger skogene, Det blåser fra Dauingfjell og Ingen vei går utenom.

  http://hjertebank.blogspot.com/2010/12/husmorferie.html

  SvarSlett
 13. Det er mange bøker, men en av dei som har satt sine spor er "sammen til verdens ende" om 25 år gamle Tone som får påvist kreft og i boka får vi følge dagboka hennes og ektefellens tankar og følelsar på slutten....

  SvarSlett
 14. Jeg har mange favorittbøker, men hvis jeg skal nevne den som har blitt lest mest er det nok "Gullivers Reiser" av Jonathan Swift, skrevet i 1726. Den fikk mange eselører i barndommen :) Dette var en bok jeg arvet av pappa så den var godt brukt allerede før jeg fikk den.

  SvarSlett
 15. Min favorittbok er den uendelige historien. Det var en av de første bøkene jeg leste som ung og den vil jeg aldri glemme! :)

  mvh siv anita pettersen
  siv_anita_pet@yahoo.no

  SvarSlett
 16. Min favorittbok er en serie, Jordmoren heter den. Veldig bra!

  Mvh Solveig Thomsen

  solthomsen@gmail.com

  SvarSlett
 17. Siden jeg aldri leser "voksen" bøker, så må favorittboken min bli en bok vi leser ofte sammen med storebror, og det er en barnebok som heter Den store ekle boken om blod, snørr, slim og gørr :)

  SvarSlett
 18. Jammen spennende med denne julekalenderen.
  Når det kommer til bøker har jeg en forkjærlighet for Hamsun, og av de jeg har lest så langt er vel Pan favoritten. Jeg er veldig svak for Nord-Norsk natur og historie og elsker den romantiske, finulige og vittige måten Hamsun skildrer dette og mer til på.
  Ingvild Holann

  SvarSlett
 19. Favorittboken min er Drageløperen :)

  SvarSlett
 20. Sagaen om Isfolket, ingen over ingen ved siden! Det er jo ikke en bok da, men 47:)

  SvarSlett