søndag 19. desember 2010

Kalenderluke 19

Julaften nærmer seg så inderlig fort altså. Luke 19 åpnes allerede, og er fra Ecobeauty. Et slagord for dem er Kan du ikke spise det, skal du heller ikke påføre det på huden! Nå vil jeg ikke anbefale å spise produktene de gir bort, men at dere skal vite at det er produkter dere med trygghet kan bruke på barna deres. Premiene er Bedtime Baby Bademelk og Shea Baby Bottom Butter. For å være med i dagens konkurranse vil jeg vite om du foretrekker å dusje eller bade? Jeg foretrekker å bade, men har ikke badekar. Så hver gang vi skal ligge på hotell, så er rom med badekar førsteprioritet! Hvis du ikke får til å legge igjen en kommentar, kan du maile med på ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften, der premien er to Swaddlebees lommebleier fra Bæreglede. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt. 

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

16 kommentarer:

 1. Jeg elsker å dusje! Å kjenne deilig varmt vann renne hele tiden er helt fantastisk. Bruker også dusj-såpe fra body shop som lukter fersken. Føler meg så utrolig bra etterpå:)

  Jeg liker til deg i dagens innlegg som jeg skal skrive når jeg står opp igen. Legger link inn her som ekstrakomentar :)
  God natt :)

  SvarSlett
 2. Elsker å bade, men har bare dusj selv :) Vi spør alltid om rom med badekar når vi skal overnatte på hotell!

  SvarSlett
 3. Jeg elsker og bade, men tar meg altfor sjelden tid til det, så her er det som oftest bare en kjapp tur i dusjen.

  SvarSlett
 4. Bade! Livskvaliteten steig mange hakk når vi flytta til leilighet med badekar:-)

  SvarSlett
 5. Dusje. Eller, bade høres jo alltid fristende ut, men de gangene jeg gjør det (vi har ikke badekar hjemme), kjeder jeg meg alltid etter fem minutter. Så en god varm dusj er som regel å foretrekke.

  SvarSlett
 6. Til daglig foretrekker jeg å dusje.

  SvarSlett
 7. Det e godt med et bad, men har ikkje badekar sjøl. Men blir fort rastlaus i badekaret, så må vel sei ta æ foretrekke å dusje ;)

  SvarSlett
 8. Jeg elsker å synke ned i badekaret, det er min luksus i hverdagen og den beste medisin viss jeg har hatt en dårlig dag.

  SvarSlett
 9. Jeg foretrekker å dusje, men elsker å bade når jeg har fått frosten i meg.

  SvarSlett
 10. Bade!!! Vi har dessverre ikke badekar, men i romjula skal vi besøke mora mi som har boblebad! Gjett om jeg og snuppa mi skal kose oss da! Bobler og lek. Herlig :D

  SvarSlett
 11. Jeg foretrekker å dusje om det er for å bli ren, men det er jo lite som slår et varmt bad da! Dessverre er badekaret vårt så utrolig kort, så det er ikke spesielt behagelig for andre enn datteren vår å bade i det..

  SvarSlett
 12. Jeg foretrekker å dusje til vanlig, men bad kan være herlig å ta iblant. Desverre har ikkevi badekar akkurat nå. Supre premier! denne gangen har jeg veldig lyst å vinne! Skal blogge om premien nå.

  SvarSlett
 13. Jeg foretrekker å dusje, vi har badekar men ikke dusj og det er sabla upraktisk!

  SvarSlett
 14. Jeg er med igjen, og har lenket her: http://konkurranseblogg.blogspot.com/2010/12/dagens-julekalender-hos-tybleiemamma.html

  Klem

  SvarSlett
 15. SV: Ja, det går selvølgelig an! :) Jeg gadd ikke å vaske bleiene først og så strippe dem etterpå jeg da :p Men de ble da rene og luktfrie, så det funka å ta begge deler på èn gang ;)

  SvarSlett
 16. Et av våre ønsker er badekar nå som vi skal kjøpe vårt eget sted :D Så badekar har absolutt første plass i forhold til dusjen!

  Super blogg!

  SvarSlett