søndag 5. desember 2010

Kalenderluke 5

Dagens luke er perfekt for dem som syr selv. Lykkedragen gir nemlig bort en En sy-selv-pakke (uten mønster) med en bleiebit PUL, mikrofleece, strikk og borrelås (evt knapper), sånn at du kan lage din egen tøybleie helt fra grunnen av. Her er noen av de nydelig stoffene fra Lykkedragen.

Turtle Friends

Turkis Ooga


For å kunne vinne dagens premie må du fortelle meg hva yndlings hverdagsretten din er. Hvis du har problemer med å kommentere innlegget, kan du sende mail til ikt.kristin@gmail.com.


Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

8 kommentarer:

 1. Min favoritt hverdagsrett er egentlig hvilken som helst hjemmelaget rett (dvs laget fra bunnen) som vi finner ut er både god og rask. Kanskje en god hjemmelaget suppe, sånn som blomkål- og brokkolisuppe. Eller en hjemmelaget burger med potetbåter til.

  SvarSlett
 2. Min favoritt middag i hverdagen er fleskepannekaker!

  SvarSlett
 3. Min favoritt hverdagsrett er pølsegrateng. Da kutter jeg opp pølser, har oppi grønnsaker, blander alt med tomatketchup, har i bunnen av en ildfastform, og brer potetmos over, og strør litt ost på toppen, og inn i ovnen i ca 10 minutter. Det beste er at man kan variere i det uendelige, utifra hva man har i kjøleskapet:)

  SvarSlett
 4. Laks med potetkappe... Da legger jeg laksefilet uten skinn og bein i en ildfast form, pensler de med rapsolje, presser en hvitløksbåt over hvert laksestykke (ja mye hvitløk, det er sunt), strør litt salt og pepper, og på toppen legger jeg et lokk av potetmos... potetmosen lager jeg av mørkokte poteter, litt melk, ett par spiseskjeer rømme, litt salt og pepper og masse masse dill. Inn i ovnen på ca 175 grader i 15 minutt + 5 miutter med grillfunksjon.... nyyyydelig, raskt og enkelt... og barnas favoritt her i huset :)

  SvarSlett
 5. Min favoritthverdagsrett er pitabrød med krydrede strimler av svinekjøtt, gresk salat og tzatziki.

  SvarSlett
 6. Oj, vanskelig. det varierer, men akkurat nå vil jeg si det er kylling i karrisaus med ris og grannsaker til.

  SvarSlett