fredag 24. desember 2010

Kalenderluke 24...oppdatert

Da er endelig julaften her! Jeg er litt travel, derfor må nesten luken få oppdatere seg i løpet av dagen. Jeg skal ha 3 premier i dag. Den første premien er FIRE bleier gitt LilleGull Tøybleier, to av dem avbildet under. De to andre er en Tiny Tush onesize formsydd og en grønn Happy Flute lommebleie (det er vel rett og slett en såkalt kinableie). En valgfri Goodmama Newborn  fra Stellerommet og en overraskelse fra Alveland (jeg har ikke hentet premien enda, derfor vet jeg faktisk ikke selv hva det er).

Katydid lommebleie fra LilleGull

Sinnsykt myk og fin Otter Blotter formsydd, en av bleiene gitt av LilleGull!


Goodmama Newborn Itsy Daisy


I dag vil høre om den beste gaven du har gitt til noen. Enten i år eller et tidligere år. Hvis du ikke kan kommentere, så send en mail til ikt.kristin@gmail.com

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften, der premien er to Swaddlebees lommebleier fra Bæreglede. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt. 

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.Og vil du være med i følgerkonkurransen er absolutt siste frist i dag.

16 kommentarer:

 1. Jeg har kjøpt gave fra kirkens nødhjelp i år. Kjøpte seks trær, og syns det er den mest givende gaven jeg har gitt bort.
  Jeg har også laget bryllupsalbum til min lillesøster, og minneramme til Jonas. Det kommer på en god andre plass. :)
  God jul =)

  SvarSlett
 2. Jeg har nevnt deg i blogginnlegg: http://vejonica.blogspot.com/2010/12/jul.html

  SvarSlett
 3. Gav ein gang ei bok med egne dikt til søster mi. Veit ho blei veldig glad for den, det vart ei personlig gave.

  SvarSlett
 4. Så flotte gaver!

  Det var ganske gøy det året jeg bodde i USA og kunne kjøpe ting som ikke fantes i Norge. Ellers synes jeg det er spesielt koselig å gi gaver som passer mottakeren, som virkelig faller i smak. I fjor ga vi bildekalender til alle slektninger, det satte de stor pris på.

  SvarSlett
 5. Jeg tror den beste gaven må være boken jeg fikk trykt opp da barndomsvenninna mi giftet seg. Den besto av passende kjærlighetsdikt, hilsner fra familie og venner, en selvskrevet fortelling om henne og mannen, og bilder.

  SvarSlett
 6. Ja det må være gaven jeg gir i år det da! Det er nemlig en sånn liten støvsugerrobbot.Den programeres til å støvsuge der du vill, også lagrer du bare det, slik at du slipper å gjøre det hver gang! en flott finesse får folk som hater støvsugingen! jeg skriver om dagens innlegg i bloggen min!

  SvarSlett
 7. Når jeg var i mammapermisjon første halvåret av livet til Lucas hadde jeg mye ledig tid, og brukte kveldene på digital scrapbooking. Lagde en fotobok fra de første månedene hans som besteforeldre og oldeforeldre fikk. Det må ha vert den gaven som har blitt lagt mest tid og kjærlighet i, og som har blitt satt mest pris på av mottakerene.

  SvarSlett
 8. Tror det må være gaven jeg gav til mannen for to år siden. Strikket fingerløse elgvanter til ham. Ikke spesielt stort trodde jeg, men han ble utrolig glad og er det fortsatt:

  SvarSlett
 9. Hvis man ser bort fra ikke-materielle gaver, tror jeg den fineste gaven jeg noen gang har gitt bort var pulsklokken jeg ga til mannen min for noen år siden. Den ble flittig brukt og var en god motivasjon for å komme seg på trening.

  God jul til deg og dine!

  SvarSlett
 10. Et år lagde jeg album av eldstemor og gav til oldeforeldrene hennes.

  SvarSlett
 11. Den beste gaven, om du måler gleden til mottakeren, må være da eldstegutten vår fikk en stor radiostyrt bil til bursdagen sin.

  SvarSlett
 12. Bæste gaven må vel være i fjor når æ ga heimelaga kalender te ho mamma og pappa. de blei kjæmpe gla :)

  SvarSlett
 13. Så mange fantastike premier idag!!! Jeg veit ikke om jeg skal skryte av den beste julegaven jeg har gitt... for det er jo akkurat opp til meg å bestemme, men jeg kan fortelle om de beste julegavene jeg har fått :) Jeg er veldig praktiskorientert så bruksgaver er mine favoriter. Iår fikk jeg en skikkelig fin "forundringspakke" fra noen i familien fylt med masse godt: nydelig kaffe, te, småkaker, godteri, 2 poser med tørket frukt, sjokolade, kronelys og servieter. Slike gaver liker jeg veldig godt!

  SvarSlett
 14. Vanskeleg å velja ... Men eg tykkjer den beste gåva eg gav i år, var til husbonden. Eg forstørra eit kjempefint bilete av sonen vår på 5 md og ramma det inn. Biletet er til å ha på kontorpukten hans slik at han skal minna på om at det kan vera fint å ikkje arbeida så mykje overtid;-)

  SvarSlett
 15. Den beste gaven i år må være en god og varm vinterjakke til mannen min i en farge han trodde var utsolgt men som jeg fant på nettet :D

  SvarSlett