søndag 12. desember 2010

Kalenderluke 12

I dag er det 3. søndag i advent, og jeg tenkte det passet bra med 2 premier da. Først ut er 10 stykk varmeputer fra Ammebutikken. Ammebutikken er Ammehjelpens nettbutikk. Varmeputene passer ypperlig i BHen (helst med et ammeinnlegg mellom) for å lindre ømme bryst ved brystbetennelse eller utdrivningssmerter. De kan også brukes til helt andre ting som oppvarming til babymassasje, hodepine, menstruasjonssmerter osv.

Ammehjelpens egne varmeputer.
Dagens andre premie er tre gratis nummer av Mamma. Mamma.no har forøvrig en flott julekalender. I dag er det puter og adventsstjerne fra Palma som premie.For å være med i dagens trekning vil jeg høre om koselige adventsminner fra din barndom? Om julekalendere, baking, laging av julegodteri, tenning av lys, ja hva det skulle være som du har gode minner om fra din barndoms advent. Hvis du ikke får til å kommentere kan du sende meg en mail på ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt. Jeg skal røpe hva bloggerpremien blir i løpet av et par dager. 

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

6 kommentarer:

 1. Kosligste adventsminnet må være når vi hadde juleverksted hjemme. Lukten av nellikspiker, appelsiner, filt og lim sammen med Alf prøysens Romjulsdrøm. Da blir jeg så nostalgisk som en kan bli. :)

  SvarSlett
 2. Mitt fineste adventsminne fra jeg var liten er at vi pyntet i lekehytta akkurat som vi ville, fant juletre, laget papirlenker og dryppet talg i kopp med vann, det ble kjempefin pynt.

  SvarSlett
 3. Jeg koste meg alltid på juleverkstedene vi hadde på barneskolen. Dorullnisser og makramé var kanskje ikke det morsomste, men håpet om å få støpe lys eller bake julemanna gjorde det verdt det.

  Jeg har blogget om dagens kalenderluke her:
  http://friogfreidig.blogspot.com/2010/12/jeg-en-vinner.html

  SvarSlett
 4. Jeg husker sspeisielt godt 2 advent jula jeg var 9 år, for det vatr første gangen vi lage pepperkaker hjemme hos oss! :) Det var såå koselig :)

  SvarSlett
 5. Det må være den klassiske pepperkakebakinga. God lukt, god deig, mange barn og voksne, lys og god stemning generelt. Ellers så var det alltid kos å være med i skogen for å finne juletre, og de gangene vi var så heldig å få ha vårt eget lille juletre, med fargede juletrelys, på rommet! Å pynte det var bare utrolig koselig. :)

  SvarSlett
 6. Beste barndomsminne fra adventstida er når vi lagde pepperkaker og julgodt med marsipan og sjokolade. Og når jeg hjalp mor med med rundvasking og henge opp julegardiner <3

  SvarSlett