mandag 13. desember 2010

Kalenderluke 13

I dag er det Lucia. Vet ikke helt om man gratulerer med en sånn dag, men jeg skal i alle fall gi bort en premie! Et babypledd fra LilleLam. Jeg er faktisk litt usikker på fargen, men de finnes i lyseblå, rosa, beige og off-white. LilleLam har også en flott julekalender med tilbud og premier. Dagens tilbud er 50% til de fem første på en skjønn poncho. Ett eller annet er galt her, så jeg får ikke lagt ut bilde. Dere får nøye dere med et bilde fra varmere strøk, så får dere heller titte på pleddet her.

Feriekos på restaurant!

For å være med i dagens trekning vil jeg høre om den gangen du skulle ønske du aldri hadde åpna munnen ;-) Hvis du ikke får til å kommentere kan du sende meg en mail på ikt.kristin@gmail.com.


Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

6 kommentarer:

 1. Kjempekoslig bilde, og fin premie :D

  Jeg er allmennlærerstudent og hadde muntlig RLE eksamen. Underveis snakket jeg blant annet om evangeliene. På slutten stilte sensor spørsmål, og han presset veldig på om jeg var sikker på at jeg hadde fått med alle evangeliene. Jeg ble usikker når han presset sånn, jeg hadde nevnt både Matteus, Markus, Lukas og Johannes. Så plumpet jeg plutselig ut med at jo da, vi har jo juleevangeliet også! Som selvfølgelig er en del av Lukas evangeliet, men jeg var så ute der og da at jeg ikke kom på det.. Både tørrpinnen av en sensor og eksaminator lo, noe som bare gjorde hele greia verre for meg. Heldigvis avsluttet de like etterpå.

  Det hører med at eksamenen ikke akkurat gikk strålende ;)

  SvarSlett
 2. Hehe, jeg har en tendens til å fortrenge sånt jeg, hvorfor skulle jeg huske slike flaue episoder liksom. :p Ellers tror jeg at jeg kan være mer generelt muntlig klønete, uten å komme med de store brølerne.

  Håper dere hadde en fin ferietur, kunne trengt litt førjulssol jeg også, merker jeg.

  SvarSlett
 3. Stadig vekk - men då fordi ein ammetåkete hjerne gjerne klusser det til, og sånne morsomme episoder er det veldig mange av, men huske dei - nei.... Men - frå arbeidslivet har eg iallefall med meg at eg banna i kyrkja. Ikkje bra...

  SvarSlett
 4. Huff.. ja... Alt for ofte. Tror jeg tenker en ting, og så sier jeg det høyt. Pinlig.
  På gamle arbeidsplassen min jobba jeg med ei dame som, i tillegg til å være skikkelig slem, var bælfeit. Da snakker jeg magen ned på knærne-tjukk. Og hun hadde kjøpt salatbar-mix til lunsj, selvsagt uten noe grønt oppi. Kun pasta, kjøtt og dressing osv. Jeg har også en lei tendens til å svare folk på rim.
  Dama sier: "Jeg spiser meg sunn", og jeg plumper ut med " Og lubben og rund". Sinnsykt pinlig, men heldigvis så hørte ikke dama det. Men alle andre i rommet gjorde... Da hadde jeg lyst å grave meg ned, evt gnage av meg tunga!

  SvarSlett
 5. jeg klarte en gang den store tabben med å spørre om ei som hun var gravid, når hun var ikke det i det hele tatt...da skulle jeg ønske jeg kunne senke ned i jorda..

  SvarSlett
 6. Jeg skulle vel egentlig aldri ha fortalt mamma om første gangen ammetåka virkelig slo inn. Hun hadde akkurat kjøpt meg nye briller, og gitt meg beskjed om at hun gjerne kunne kjøpe meg nye lesebriller i samme slengen (som var halvveis med på kjøpet)
  Etter og ha amma gutten min ei natt, gikk jeg på kjøkkenet og putta de nye brillene i mikroen. Satte på, hørte det bobla, tok dem ut og skylte dem i vann. Så gikk jeg og la meg. Lite skjønte jeg når jeg våkna et par timer etterpå - brillene var smelta!
  Ringte mamma og fortalte om min lille ''event'', og fikk klar beskjed om at jeg fra nå av fikk sørge for og betale for mine egne briller! Kjedelig, med tanke på at jeg hadde kunna spart meg 5000,- ;)
  Så neste gang ammetåka slår inn, ja da kommer jeg ikke til og åpne kjeften igjen ;)

  SvarSlett