onsdag 15. desember 2010

Kalenderluke 15

Den søte butikken Sweet Lilly står for dagens søte gave som er hjertenåler fra Rice, pastiller fra Pastiglie Leone og noe som jeg rett og slett ikke vet hva er. Det er på bildet, så kanskje dere kan finne det ut. (ekstrapremie til dem som evt finner det ut :-))
Søt premie fra Sweet Lilly, men hva er den i midten?

Sweet Lilly har også noen supersøte bleiebukser av ull fra et firma som heter Maskeblomst under mor og barnkategorien Du kan ikke vinne dem i denne omgang, men søøøte der de.
Bleiebukse til dagbruk fra Maskeblomst.

For å være med i dagens konkurranse vil jeg høre om din første forelskelse (gjerne type barneskolen ;-)) Hvis du ikke får til å legge igjen en kommentar, kan du maile med på ikt.kristin@gmail.com.


Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt. Og i dag har jeg bestemt meg for at bloggerpremien skal komme fra Bæreglede, så her er det bare å blogge i vei. Skal prøve å få blogga premien i morgen, hvis jeg har tid. Jeg kan i alle fall love at det er noe flott.

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

9 kommentarer:

 1. Det du ikke vet hva er, tror jeg er en slik duftepose med lavender lukt.. :)

  Min første forelskelse var nok på barneskolen... en gutt som gikk i klassen min, og var såååååå søt... var forelska i han helt fra jeg begynte på skolen og til jeg gikk i 4. klasse.... mange år senere fortalte jeg han om min lille forelskelse, og han ble sååå sjarmert, og vi begynte å date :)

  SvarSlett
 2. Det er en duftpose fra Green Gate (med lavendel-duft). Ser ut som om de ikke har den inne i butikken lengre. :) Søt nettbutikk forresten.

  Jeg husker jeg var på teater da jeg var kanskje 8 år, og i hovedrollen var en gutt som var 12-14 år gammel. Jeg ble nok litt småforelska i han, klarte bare ikke å slutte å tenke på hvor kjekk han var i flere dager fremover. Så det var nok min første forelskelse. :)

  SvarSlett
 3. Da må det vere ein duftpose med lavendellukt!
  Min første forelskelse, den var verre - det var sikkert mange små gjennom barneskolen, kameratene til broen min fikk gjennomgå...

  SvarSlett
 4. Jeg tror det er en pose med lavendel som lukter godt!
  Min første forelskelse var da jeg var 12 år, på ungdomsskolen. Var så forelska at det verkte i hele kroppen min.
  Jeg skriver om denne luken i bloggen min i dag :)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Det må nok være en duftpose med deilig lavender lukt. Min første forelskelse var i en søt gutt på barneskolen. Han var sjarmerende og kunne fransk!

  SvarSlett
 6. Jeg tror det er en duftpose med Lavendel jeg også:)

  Min første forelskelse var på ferie i Sverige da jeg var 12 og jeg møtte en søt gutt som jeg brevvekslet med i 1 år. Da vi møttes sommeren etter, var vi så sjenerte at vi nesten ikke turte prate he he!

  Klem fra Hilde

  PS lykke til i LilleLam-konkurransen min!

  SvarSlett
 7. Min første forelskelse var siste året i barnehagen, forelselsen fortsatte omtrent hele barneskolen. Han ble en kjempegod venn opp igjennom årene!

  SvarSlett
 8. Klarer ikke huske min første forelskelse, tror det var en nabogutt. Men jeg husker at jeg hadde to kjærester samtidig i 4. eller 5.klasse som jeg gikk rundt å leide i hver sin hånd på skolen! Merkelige greier man holdt på med! Jeg tror jeg var forelsket i den ene.

  SvarSlett
 9. Første gang jeg var forelsket var egentlig ganske tidlig på barneskolen. Min store "kjærlighet" het Atle og gikk i klassen min. Husker at vi jentene spionerte på guttene der de bodde og bare plutselig dukket opp der de befant seg. Helt tilfeldig;)

  SvarSlett