onsdag 22. desember 2010

Kalenderluke 22

Der var tøybleiegutten endelig sovna og det er dags (natts? ;-)) for å åpne en ny luke. Siden den er forsinket, så har jeg trukket vinneren av pakken fra Naturbaby også. Men det tar vi aller aller sist. Dagens premie er levert av Krusedull, og er bare umåtelig vakker spør du meg. Det er en Goodmama formsydd. Miss Scarlett heter den. En riktig romantisk bleie, om man kan si det om bleier. Nattbleien tøybleiegutten har på akkurat nå, er fra Krusedull. Raven Tree gutt het den visst.
Miss ScarlettJeg vil vite hva din barndoms favorittbok var. Hvis du ikke får til å legge igjen en kommentar, kan du maile med på ikt.kristin@gmail.com.

Hvis du blogger om dagens innlegg vil du få et lodd i den store bloggkonkurransen som trekkes på julaften, der premien er to Swaddlebees lommebleier fra Bæreglede. Man kan altså få 24 lodd. Det må linkes til dagens innlegg i blogginnlegget. Linken postes i dagens kommentarfelt. 

Husk også følgerkonkurransen hvor du kan vinne en hudpleiepakke fra Bleieboden.

Og så var det gårdagens vinner. Noen er mer heldige enn andre. Nå har jeg ikke skrevet ned hvilke nummer som har vunnet til en hver tid, men det er jo ikke noe problem å gå tilbake å sjekke. Jeg bare innbiller meg at 6 og 7 er nummer som dukker ofte opp. I dag ble nummer 7 vinneren. Jeg får så lyst på nektariner når jeg leser kommentaren. Lukten av nektarin er favorittlukten min, nest etter lukten av jordbær. Vel, vinneren av en Itti Bitti AIO, vaskeklut og snappi ble Sesselja. (Hadde jeg visst det, så hadde jeg jo ikke sendt avgårde genseren og smekken fra armer og ben i dag ;-)) Grattis!

15 kommentarer:

 1. Alle vi barna i Bakkebygrenda

  SvarSlett
 2. Min favorittbok var Aurora og Sokrates :)

  SvarSlett
 3. Min favorittbok i barndommen var som nevnt tidligere -var det et spm om favorittbok da også?- "Gullivers Reiser".

  Skal jeg nevne en til må det nok bli bind 6 av det (store?) norske familieleksikon, den het "Sex og Samliv" og var umåtelig spennende til tross for tunge ord og dårlige blyantskisser :P Om ikke det var favorittboka så var den iallefall oftest lest!

  SvarSlett
 4. Gratulerer til Sesselja. :)

  Husker jeg var så fascinert av bøkene om Barnevaktklubben da jeg var en 10 år eller noe. Syntes det hørtes ut som om de levde et helt fantastisk liv. :p

  Bøkene om Madicken, av Astrid Lindgren, var også en stor favoritt.

  SvarSlett
 5. Jeg var glad i mange bøker som barn! Leste stort sett alt jeg kom over, men husker iallefall at "Den hemmelige hagen" var en stor favoritt.

  For en fantastisk nydelig premie i dag forresten <3 <3

  SvarSlett
 6. Min favoritt bok var den uendelige historien og den lille vampyr :)

  SvarSlett
 7. Gæææ! Det var da ikke måte på vinnerlykke jeg skulle ha! Det er nesten så jeg blir flau og ikke tør delta mer - men dagens premie er så griselekker at jeg ikke klarer motstå.

  Min favorittbok i barndommen var "Marens lille ugle" av Finn Havrevold. Den syntes jeg var umåtelig spennende.

  Og så har jeg blogget om dagens innlegg her:
  http://friogfreidig.blogspot.com/2010/12/jeg-vant-jeg-vant-igjen.html

  SvarSlett
 8. Min favorittbok var "Ronja Røverdatter" og "Majas alfabet".

  SvarSlett
 9. Bøkene om Mormor og de åtte ungene ble lest igjen, og igjen:)

  SvarSlett
 10. Jeg leste omtrent alt jeg kom over som barn(og er en ordentlig lesehest enda), så å plukke ut en enkelt bok er ikke så lett. Tenke, tenke, tror kanskje jeg lander på "Fint at ikke alle er like" av Aase Foss Abrahamsen. Den husker jeg at jeg leste mange ganger. "Stine Stankelbein" var en annen bok jeg leste mange ganger.

  SvarSlett
 11. Nå har jeg også laget et innlegg på bloggen min om dagens kalendergave!

  http://mammantilsassa.blogspot.com/2010/12/sa-fin-at-det-er-synd-ungen-ma-ha-klr.html

  SvarSlett
 12. For en NYDELIG bleie!

  Jeg må si meg enig med tøybleietante! Bind 6, sex og samliv ble lest gjennom ofte. Var alltid og kjika i den når jeg hadde besøk av venninner. Den slo alltid an! ;)

  Ellers var jeg en stor fan av alt som hadde med Mummitrollet og gjøre! Han var helten min, når Hufsa gjorde meg redd ;)

  SvarSlett
 13. Alle bøkene om Den vesle vampyren! =)

  SvarSlett
 14. Min barne favorittbok var piken med svovelstikkene.

  Klem fra Hilde

  SvarSlett
 15. Hei. Takk for kommentaren, og du har helt rett det skal være 4 dl melis ikke fløte, har nok tenkt fløte når jeg skrev de

  SvarSlett