søndag 2. januar 2011

Klistrete Bittier!

I høst kjøpte jeg noen Ittii Bittier på opphørssalg hos Naturbaby. Etter en stund begynte et par av dem lage litt knitrete lyd, og plutselig ble de så "små". Trekket var på en måte klistret fast til bleien. Tilfeldigvis (ikke tilfeldig at jeg leste, men at det innlegget var) leste jeg et innlegg hos Med tøy på stumpen, som handla om akkurat det like etterpå. Siden jeg hadde kjøpt dem hos Naturbaby som skulle slutte, regna jeg ikke med at jeg kom til å få noen nye bleier. Jeg sendte en mail til Naturbaby, og fikk beskjed om å ta kontakt med Bleieboden. Og der fikk jeg hjelp! Jeg skulle få nye bleier. Bleiene dette skjedde med var i medium som holdt på å bli for smått til tøybleiegutten, så jeg spurte forsiktig om jeg kunne få de nye bleiene i large. Og det fikk jeg :-) Snille, snille Bleieboden! Siden de ikke hadde inne de fargene jeg hadde, fikk jeg velge farger selv. Så det ble en sjokolade (brun) og en midnatt (sort). Snakker om service!!



Og i tillegg har jeg vunnet en valgfri Itti Bitti fra Bleieboden i julekalenderen til tøybleier.no, og det er jo stas. Det blir nok en turkis en som skal finne veien hit tror jeg.

Og Godt Nytt År til dere alle!

3 kommentarer:

  1. Så god kundeservice fra bleieboden! :) Og gratulerer som vinner av bleie :D

    SvarSlett
  2. Ja, det var ikke noe tull :-D

    SvarSlett
  3. Utrolig god kundeservice der. Vi har en bitti. Får ikke brukt den før om noen måneder, men får håpe at den holder seg godt. De er i hvert fall myke og fine i ny tilstand.

    SvarSlett