fredag 7. januar 2011

Vindusshopping

Man skulle sove om natta, men her sitter jeg og "vindusshopper" tøybleier. Sjekker ut litt nye greier. Det nærmer seg barnehagestart nå, og jeg ser for meg at borrelås er tingen da. Har ikke særlig lyst på onesize, og mest har jeg lyst til å prøve noe nytt. Og så bør det ikke være så dyrt. The Eli Monster har jeg jo sikla på før, men de er dyre. Nå i natta fant jeg noen Amerikableier som heter Bottombumpers. En AIO med sideknepping og borrelås. 16.95$ uten porto, som jeg ikke har sjekka, hos Banana Peels Diapers.

En annen snygg bleie er Grasshopper. Den har sideknepping da, så var ikke det jeg tenkte til barnehagestart. Men den var jo så fiiiin. Har sidekneppingdilla! Og denne fargen, som heter cupcake, var jo bare til å spise opp. Den er litt dyrere, 22.95$ uten porto.


Så har vi danske Funkjogging. Digger navnet! Alle de vannvittig stilige bleiene er utsolgt for øyeblikket. Gjett om jeg skal følge med som en hauk, for de er råkule! (og litt dyre). De har lommebleier, formsydde nattbleier og nyfødtbleier (formsydde tror jeg). Kanskje ikke akkurat barnehagebleiedrømmen, men en drøm!

Daisy Love nyfødtbleie...sukk så søt!


Vel, jeg får drømmeshoppe mer senere, for nå er det vel strengt talt leggetid!

3 kommentarer:

 1. Funkjogging bleiene var stilige!
  *ønsker meg flere tøybleiebarn*

  Eddabedda har forresten salg på The Eli Monster bleiene nå.

  SvarSlett
 2. heihei :) så masse nydelig bleier, disse sidene kommer jeg til å lagre :)
  men hvorfor ikke knepper til barnehagen??

  SvarSlett
 3. Har bare tenkt at det er greiest med borrelås, siden resten av familyen sliter med knapper av og til. Men kan godt hende det funker fint med knapper :-)

  SvarSlett