mandag 16. januar 2012

Et organisert hjem på 52 uker?

Kom over denne utfordingen når jeg surfa litt rundt: 52 weeks to an organized home: Join the weekly challenges. Hver mandag blir det lagt ut en utfordring som går på å organisere hjemmet. Tro om dette er noe for meg? Jeg kunne i alle fall trenge det. Jeg har lest gjennom utfordringen som kom i årets første uke, og tror jaggu jeg skal bruke uka på den. Jeg er vanligvis sånn som vil prøve å gjøre alt på en gang, og så blir lite eller inegnting gjort. Det blir for overveldende.

Den første utforfringen går på kjøkkenet. Kjøkkenbenken skal være ryddig og vasken rein. Men man må gå litt grundigere til verks. Tenke over hva man bruker kjøkkenet til, og om man skal fortsette å bruke det til det. Man må se over om man faktisk bruker ting, om de er ødelagte eller aldri brukt. Først hørtes ryddig benk og rein vask litt enkelt ut, men det skal være grundig for å vare.

I'll give it a try!

7 kommentarer:

 1. Det hørtes spennende ut! Æ skal ta mæ en kikk, så kanskje jeg hiver meg med :-)

  SvarSlett
 2. Oooh, jeg elsker å organisere ting! Når jeg skal slappe av rydder jeg i skapene på badet, hihi!

  SvarSlett
 3. høres egentlig ganske fristende ut ja. ... men om jeg orker....
  Føler meg litt truffet av kjøkkenet da. Kikket litt i skuffen en dag og tenkte; hva har vi her alt!

  SvarSlett
 4. Å fantastisk, det var akkuratt noe for meg. Ta en titt innom bloggen min om du vil ha "rydde-tips" ;) Kjekt å titte innom hos deg

  SvarSlett
 5. Jeg elsker å planlegge. Er sjelden god på utførelse. Men i og med at det trenges sårt. Og at jeg kan ta et lite område om gangen, så skal jeg altså prøve. Har begynt med en kjøkkenbenk. Det ble nesten en full søppelpose, og masse rot ble flyttet andre steder, så får jeg ta meg av det senere. Skal titte innom his deg husfruen :-)

  SvarSlett
 6. Wow, den inspirerte meg litt, kanskje jeg skal prøve! Det er så mye rot i huset mitt at det er til å få pusteproblemer av.
  Forresten, har et spørsmål om rispapir/innleggspapir; Jeg har brukt imse vimses rispapir og skylt det ned i do, pluss sakt at de kan gjøre det i barnehagen. Når jeg skulle bestille nye for en stund siden leste jeg mer nøye om produktet og oppdaget at det står at man skal kaste det i søppla. Tenk viss jeg påfører barnehagen tett kloakkrør!!!! Har du noe peiling på dette?

  SvarSlett
 7. Hei

  Dette er jo superlurt. Man trenger liksom et dytt bak for å komme igang med ryddingen og ikke minst bli inspirert til å gjøre det.

  SvarSlett