lørdag 20. november 2010

Ønskeliste

Det er så mye som rører seg ute i tøybleieverdenen. Tenkte jeg skulle lage en ønskeliste, både for å huske selv, og kanskje som tips til andre.

The Eli Monster, en AIO som man kan kjøpe hos Eddabedda, Etsy og Hyena cart. Mammaen til The Eli Monster lager også lommebleier, formsydde og litt andre ting. Og så blogger hun her. Her er noen av mine favoritter. Bleiene kommer i størrelser, noe jeg er mer glad i enn onesize.
Fra Hyena cart. Jeg er født i 78, så denne hadde være noe!

Fra Eddabedda. De har mange flere print enn Etsy og Hyena cart. Og mange fiiiine!

Så beveger jeg meg jo fortsatt mot tøy på natta. Sakte, MEN sikkert. BabyBeeHinds Night er selvsagt på ønskelista. Dette er visstnok den ultimate nattbleien. Mange kaller den en blekksprutbleie, for den har mange innlegg som må brettes. Jeg er egentlig litt skeptisk til det, for jeg er redd det skal bli klumpete. Men jeg hører ingenting annet enn skryt, så... I Norge har Bleieboden og Krusedull denne. Begge har den dessverre kun i small igjen, men Bleieboden venter en forsending fra Australia i skrivende stund.
Ønsker meg Nattbleien med stor N, BBHN. 

GNST er en bleie jeg har nevnt før at jeg ønsker meg. Mener det er Bubble Butts som har denne. GNST står for Good Night Sleep Tight. Hippe Hippo har hatt denne inne, men har kun ekstra innlegg til den nå. Håper de får den inn igjen.
GNST

Tidligere har jeg også nevnt P'tit Dessous Dry som et nattbleieønske, og en stykk av den er på tur denne vei fra Bleieboden. Så den er foreløpig strøket. Selvfølgelig kan det jo hende at jeg vil ha fler, men syntes jo det er gøy å prøve forskjellige ting.
P'tit Bamboo Dry på vei!

Og siden jeg var på nattbleiesporet, så kan jeg jo nevne Sugar Plum Baby. De har to typer nattbleie, en bambus og en hamp. Jeg har ikke satt meg mer inn i saken enn som så, så jeg aner ikke hva som er best. Men hvorfor ikke ønske seg en av hver? Nå begynner jeg å fundere på hvor mange nattbleier det er nødvendig å ha. Her er i alle fall Sugar Plums nattbleier på Etsy.
Lime Plum Night Hemp

Ønskelisten min er lengre, men jeg får ta resten en annen dag. Nattbleier er i alle fall det søm er mest behøvelig her i huset. Så får The Eli Monster være krydderet.

3 kommentarer:

  1. Eddabedda har et utstillingsvindu rett ved der jeg bor og jeg stopper stadig opp for aa beundre de fine mönstrene, paa bleiene, men ogsaa paa baeresjalene, lekene... ja i det hele tatt! Drömme, drômme:)

    SvarSlett
  2. Det kan jeg tenke meg. De har utrolig mye fint. Og så er de så flinke til å ta inn litt spesielle ting fra hjemmesyersker.

    SvarSlett
  3. Åhh, blir helt galen bare av å se bildene. Uæææ, vil ha nye bleier! Må ha nye bleier!!!!!!!!!

    SvarSlett