mandag 15. november 2010

Innlegg nr. 100

Dette er innlegg nr. 100 i bloggen. Jippi! Skulle vel gjerne feiret det med noe, men tror julekalenderen heller får bli en lang feiring. Jeg har fått massevis av pakker den siste tiden, men det er jo stort sett bare hemmeligheter. Enten har det vært gave til feen min eller så har det vært kalendergaver. Jeg kan i alle fal annonsere (hvis jeg ikke har gjort det tidligere) at jeg har fått inn nok kalendergaver til gave hver dag OG til å trekke en gave blant følgerne mine og blant dem som har blogga om kalenderen. Så julaften blir det stortrekning. Nå går jeg og venter fælt på den kinableien jeg bestilte, på fegave og på den forhåndsbestilte Good Night Mama. Og så sikler jeg på så mangt.

Tror jeg skal komme med et laaaaangt kalenderdrypp senere i dag der jeg presenterer resten av sponsorene mine. Så kan jeg konsentrere meg om å begynne å legge inn kalenderluker istedet for. Jeg kommer til å være opptatt i begynnelsen av desember, så da er det greit at ting går av seg selv. Det er også en mulighet for at det ikke blir noen trekning før 11. desember. Men det får jeg ta som det kommer.

Nå er det laks med pesto, ris og salat i tøybleiehuset, mens tøybleiegutten ligger og sover i en kongeblå Itti Bitti AIO str. L. Må nok bare innse at M er i minste laget nå. Kanskje jeg skal selge min første bleier? Eller kanskje bytte i noe spennende??

1 kommentar:

  1. Gratulerer med innlegg nr. 100! Måtte det bli hundre til. Flott og informativ blogg du har:)

    Tusen takk for hyggelig hilsen i Concerti-bloggen!

    SvarSlett