tirsdag 7. september 2010

Så masse fint, men...


Jeg finner så masse fint brukt der ute, men har ingen penger å bruke. Jeg har lagret tøybleier som søk på finn.no, og i mårrest fikk jeg mail om to stk som hadde lagt ut tøybleier. Den ene pakken var nesten ikke brukte Bitti D`lish. Mest SIO, som er snap in one. Det er rett og slett en Alt i ett-bleie bare at innlegget er kneppet fast, sånn at det skal tørke fortere. Det var også et par AIO. Jeg har hørt flere som ikke liker SIO til gutter, så det er kanskje like greit. Ca 50 kr avslag per bleie, og de var stort sett bare innvaskede. Et kupp? Tror det.....Se her så fine de er.

Den andre pakken var også mange fine bleier, blant annet en del Muksutbleier som jeg har griselyst på. Det var stort sett lommebleier. Se på disse finingene jeg har lagt ut bilde av. 1500,- for disse og fem bleier til her.

Jeg gleder meg sååååååå til det kommer penger inn på konto. Jeg skal gå amok! Litt kjedelig å ikke ha penger når det dukker opp sånt... For et par dager siden var det noen som solgte 14 + 4 formsydde til 500. I tillegg fikk man med 3 ullbukser. Jeg prøvde å slå til. Tenkte, ja jøss, til den prisen går jeg lett for formsydd. Men jeg var litt seint ute.

1 kommentar:

  1. Ah! Tøybleier ser så freshe ut! Er så mye fine farger og man blir jo nesten i godt humør av tanken på å bytte bleier! :) Blir spennende å høre hvordan du syns det er, vurderer å prøve selv.

    Ang. sjøhesten så kan jeg ikke si den er noe mirakel-leke. Han blir liggende å kikke på den, men når den er ferdig å spille, så vil han gjerne ha den til å spille mer. Har ikke skjedd at han har sovnet mens den har brukt. Så vi bruker den ikke noe særlig! Fin å se på da :p

    SvarSlett