lørdag 18. februar 2012

iHerb, what's the fuzz?

Jeg har lenge hoppet over foruminnlegg og blogger som har kjaset om iHerb. Inntil nylig. Jeg måtte rett og slett sette meg ned surfe litt på denne siden som gjør folk så kjøpegale. Og i dag har jeg lagt inn min første bestilling. Her er det snakk om å spare sykt masse penger på en del ting. iHerb har ALT (i alle fall ikke langt unna). Og hvis du holder deg under 1,8kg er portoen på syke 6 USD. På sitt første kjøp får man og 5 USD i rabatt om man legger inn en rabattkode. Rabattkoden gir den jeg fikk den av noen prosenter av mitt første kjøp. (og jeg får noen prosenter om du bruker min som er NOC388). Så hva har jeg bestilt? Det ble en boks ghee, som er klarna smør som tåler høye temperaturer. Mye brukt i indisk matlagning. Tror det blir husets nye stekefett. I tillegg var boksen ganske stilig. Så ble det et glass med chlorella, som er alger som renser kroppen. Har lest litt om supermat i det siste, og en japansk studie viser at chlorella gir mindre giftstoffer i morsmelka. Ammende anbefales ellers ikke å slanke seg kraftig eller rense kroppen fordi giftstoffene som lagres i fettvevet vårt skilles ut i morsmelka. Men med chlorella skilles ikke giftstoffene ut gjennom lymfesystemet, men gjennom fordøyelsen, og morsmelka får mindre giftstoffer i seg enn normalt. 


Var innom bloggen til Superdamene som har skrevet bøkene Supermat og Beautyfood, og spurte hva de ville anbefale av supermat (som chlorella er) til noen som ammet. Det anbefalte chlorella, kokosolje, lecithin og riskli. Jeg skal begynne med 1/3 av anbefalt dose. Har av nysgjerrighet kjøpt begge bøkene. Har vel alltid tenkt at det er tull med pulver, og at vi skal spise skikkelig mat. Skal i alle fall lese litt om det. Kanskje jeg blir frelst ;-)

Så heiv jeg på en pakke med Pukka te til slutt i kurven. (og passa selvfølgelig på å holde meg under tollgrensa på 200,-) Tror nok jeg kommer til å legge inn flere bestillinger etterhvert ja...

Handler du på iHerb?
7 kommentarer:

 1. Blir spennende med pakke i posten snart da :) Har faktisk ikke fått somlet meg til å handle der enda, men skal det snart. Får jo ting til en brøkdel av hva det koster å kjøpe her i norge.

  SvarSlett
 2. Ja, det er sykt mye billigere, til og med inkludert frakt. Gleder meg veeeeldig. Alltid gøy med pakker :-D

  SvarSlett
 3. Nei, men eg skal! Kan jo bruka rabattkoden din;-)

  SvarSlett
 4. Eg diggar iHerb! Fekk to pakkar denne veka: ein med shampo, balsam og såpe til kidsa, kakaonibs og kjærlighet på pinne (dei frå Yummy Earth er sukkerfrie og ingen skumle tilsettingsstoff, til og med dagens dose vit C!) og i den andre pakken var det fjorten smoothies frå Ella´s Kitchen (dei kostar litt over 5kr stk, så billigare enn på Rema 1000, og mykje større utval) og nokre blåbærkjeks.

  Elles har eg kjøpt ris og pasta, sjokolade, te, spirulina, d-vit, omega 3 og vitamingreier til ungane (frå Animal Parade), ansiktsrens, shampoo, body wash, boblebadgreier, matbokser, div. kjeks og proteinbarar, kokosolje, gojibær og masse masse meir.

  SvarSlett
 5. Der var det litt av hvert ja. La nettopp inn en bestilling til. Og det blir neppe den siste det heller.

  SvarSlett
 6. Nei, det skulle jeg ikke våge. Hvilke kontroller er det på de produktene, lurer jeg på da. Uha. Holder meg til kjente merker her i norden (da er jeg trygg på det inneholder det det står og ikke bly og mye annet rart)

  SvarSlett