mandag 6. februar 2012

Herlig fluffmail!

Her om dagen kom endelig pakken med bleier fra Orange Diaper Company. Jeg hadde bestilt noen loops, som er de helt hvite, og noen sidekneppede med print og en sidekneppet med bambus velour både inni og utenpå. Loopsene er uten innlegg, men bestilte med en booster. De er sykt myke. Orange Diapers har preorder på loops med farger nå. Lyst på! Men tror jeg må ha en aldri så liten gjennomgang på hva vi har først. Og siden lillebror har begynt å bruke Alvababyene til storebro, så har han vel ikke akkurat noen bleienød. Her er i alle fall noen bilder av herlighetene.

4 kommentarer:

 1. Awww ingenting er bedre enn myke pakker :D Ikke så lenge siden jeg fikk det selv, må få laget et inlegg om det snart ;)
  Og så mye flott du fikk. Masse herlig bilder av noen veldig søte bleier på veldig søte modeller :)

  SvarSlett
 2. Veldig fornøyd så langt :-)

  SvarSlett
 3. Herlig med bleiepakker i posten!!!! Ser ut til å være fine bleier :) Kan ikke du stikke innom forumet og skryte litt av dem? og fortelle mer om hvor store/breie/høye er de? blir veldig nysgjerrig, hehe. Kanskje vi "må" test ut flere nye bleier, hehe

  SvarSlett
 4. Jeg får vel kanskje gjøre det Vera :-) Er skikkelig lat på forumsfronten for tida. Det er alltid gøy å prøve nye bleier da.

  SvarSlett