lørdag 12. mars 2011

Nuppete fingertupper!

Det kan virke som om det er ganske stille her i tøybleieheimen, men det er det nødvendigvis ikke. Vi stapper i alle fall bleier så det står etter. Vi bruker lommebleier i barnehagen, gjerne stappet med et microfiber- og ett bambus- eller hampinnlegg. Men microfiberinnleggene gjør meg GAL. De risper opp huden på fingertuppene, sånn at de konstant smånuppete. Ekkelt! Gruer meg til bleiestapping. Men nå har jeg sendt gubben ut for å kjøpe plasthansker, så da blir det stapping til den stor gullmedalje.

Ellers har sykdom og skolearbeid ført til lite blogging. Har et par bleier jeg ikke har fått vist frem enda, så kanskje kommer det noen bilder nå i vinterferieuka.

Og forresten så handles det små bleier så det står etter her. I august blir nemlig tøybleiegutten storebror. Venter i alle fall på 7 bleier for øyeblikket. Det er gøy!

7 kommentarer:

 1. Grattis ;) Ps: Har ikke fått tøybleiene jeg vant enda.

  SvarSlett
 2. Takk :-) Jeg skal sjekke det opp!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med en liten på vei! Kjenner til følelsen med mikrofiber innlegga, men synes ikke det er så ille. Kan være teknikken? :)

  SvarSlett
 4. Takk Lill Anette! Kan godt hende det har med teknikken å gjøre, men aner ikke hvordan jeg skal endre den. Så da blir det nok heller engangshansker ja. Kanskje jeg blir flinkere til å stappe opp en del bleier og da. Når jeg først må ta på meg hanskene ;-)

  SvarSlett
 5. Uff ja, nuppinga er ekkel, eg veit ...

  Til lukke med nr. 2 i magen! Så koseleg! Eg har heller ikkje fått bleia eg vann, forresten (frå Stellerommet).

  SvarSlett
 6. Bleiene kom i posten i går ;)

  SvarSlett