lørdag 12. februar 2011

Stille

Jeg er her, selv om det har vært stille en stund. Kan informere om at tøybleier i barnehagen foreløpig går strålende. Har nok bleier, men skulle nok hatt noen flere våtposer. Og det kommer jo forsåvidt fra Alvababy....en eller annen gang. Litt ymse hva jeg stapper barnehagebleiene med. Går stort sett i et stort microfiber og et bambusinnlegg (mulig det er hamp) og i det fra Ordentlige bleier eller et lite microfinerinnlegg. Strengt talt tror jeg det holder med ett microfiber for tiden, men er redd for lekkasjer. De bambusinnleggene syntes jeg er litt stive, selv om jeg gnikker på dem. Nå har jeg bestilt Mother-ease Sandy´s babmbusinnlegg i small. Aner ikke om de er noe myke, men skal nå prøve. Tøybleietanta har Little Lamb bambusinnlegg, som i alle fall blir myke i tørketrommelen. Tror vi må få tørketrommel når vi får nytt bad.


Ellers så har jeg ikke klart å styre meg. En ny Primm n' Proper er bestilt. Denne gangen med elefanter. Venter også på en annen bleie som jeg har kjøpt brukt. En jeg har hatt lyst til å prøve lenge; The Eli Monster.


Fiiiine elefantene :-)

2 kommentarer:

  1. Så fint elefantstoff! Og bambusinnlegget frå Mother Ease Sandy´s er kjempemjukt, til og meg etter vask (og vi har ikkje tørketrommel). Kjekt å høyra at det går så fint med tøybleier i barnehagen!

    SvarSlett
  2. Så bra at det er mykt. Da blir det kanskje flere av de etterhvert.

    SvarSlett