torsdag 8. desember 2011

4. luke

Da var den 4. luka på plass. Premien er faktisk fra det store utland, og en av mine favorittbleier. Little Boppers har gitt en formsydd onesize til kalenderen. For å være med i trekningen må du gjøre to ting. Like Little Boppers på facebook og fortelle om sist du gjorde noen glad eller sist noen gjorde deg glad.

Jeg blir glad hver morgen når jeg åpner julekalenderen min som en venninne har laget til meg. I går fikk jeg lakrisrot. Jeg vet ikke helt hva jeg skal bruke den til, men lakrisrot er i alle fall bra for litt av hvert. I teorien kan jeg gå å åpne en ny pakke nå, men tror heller jeg skal spare den til jeg står opp igjen. Her er bilde av den lekre bleien dere kan vinne.

Under the sea, onesize formsydd fra Little Boppers
Trekning 3. søndag i advent, 11. desember, 23.59. Blogginlegg gir ekstra lodd og svar kan også sendes på mail: ikt.kristin@gmail.com. Lykke til!

12 kommentarer:

 1. Har likt på FB :) Sist jeg ble glad var for et par min siden da storesøster kom og fortalte at lillesøster hadde tissa på gulvet, fint å ha noen som passer på mens mamma leser blogg ;)

  SvarSlett
 2. Sist noen gjorde meg glad, var da jeg i forrige uke hentet pakken fra Krusedull.net.
  For oppi pakken lå det 2 sjokoladekuler og en tepose, og det må man bare bli glad av! :D

  Mvh Teresa Strøm

  SvarSlett
 3. Liker på facebook :)
  I går ble jeg glad da jeg lekte med datteren min ute i snøen <3

  Hilsen kjersti
  (kjerstiholtet(at)yahoo.no)

  SvarSlett
 4. Nina B: Jeg har likt på FB. Jeg ble glad i dag da koleagen min skrøt av det gode forarbeidet jeg hadde gjort forran årets juleverksted. Jeg tror han også ble glad for at jeg hadde gjort det, fordi han ikker er så glad i kunst og håndverk. Jeg gjorde en ekstra innsats slik at det skulle bli en fin opplevelse for oss alle og det ble det.

  SvarSlett
 5. Jeg er heldig fordi jeg lett kan finne glede i små hverdagslige ting, men det siste jeg husker som gjorde meg skikkelig glad var da broren min sa han skulle komme på tur til oss i jula. :)

  Hilsen Ingrid

  SvarSlett
 6. Utrolig flott premie! Kikket inne på FB og på nettsiden... så mye fint.
  Gjett om det klør i visaen;)

  Da har jeg likt på facebook, og laget et lite innlegg i bloggen.

  Jeg ble kjempeglad i dag da jeg fant ut at jeg hadde vunnet en scrappepakke til sambo`s søster:)
  Jeg ble glad fordi jeg vant, og glad fordi jeg kunne glede henne med den. Hun ble også glad for at jeg hadde nominert henne til å vinne.
  Sa dette var vel dagen da jeg ble glad, og gledet noen i samme slengen:)

  SvarSlett
 7. Susanne: Hei
  Har trykket liker på facebook.
  Jeg ble glad i dag morges, når sønnen min på to, snart tre måneder smilte til meg med hele seg, slik som små babyer kan gjøre.
  Jeg ble glad når kjæresten serverte meg kaffe og et herlig smil. Jeg følte glede når jeg så utover vinterlandskapet med snødekte åkre og hustak, trær dekket av
  rim og bartrær med snødryss. Jeg er taknemmelig og glad for katten som er 12 år og fortsatt sprek, hun var så nydelig i dag når hun sto på to i vinduet og passet på skjæra. Jeg er glad for at ute er det kaldt, mens her inne fyrer vi i peisen og har det godt og varmt. Jeg er glad for at sønnen min sovnet etter jeg ammet i sted, så da kan jeg sitte å skrive denne mailen i ro og fred. Ha en fin dag :)

  Beste hilsen

  SvarSlett
 8. heihei :)
  Jeg liker på fb! :)

  Sist gang jeg ble glad var å fredag, da min gode venninne tilbydde seg å kjøre meg på butikken, fordi hun vet at jeg ikke har bil for øyeblikket!
  Det satt jeg så godt pris på og ble så glad! :)

  klem fra swimzswimzy81@gmail.com

  SvarSlett
 9. Jeg har likt på facebook. Jeg ble glad i dag morges da min lille sønn på 6 måneder smilte til meg og lo i sengen. :)

  Har laget et innlegg om konkuransen i bloggen min.
  www.sognt.blogspot.com

  Vennlig hilsen Theamor
  www.sognt.blogspot.com

  SvarSlett
 10. Har trykt "Liker" :)

  Eg blei glad då sonen min på 3 år sa til meg at han er veldig glad i meg :)

  SvarSlett
 11. Liker på facebook:)

  Jeg gjorde naboen glad i dag da jeg gikk dit med alle nyfødttøybleiene så hun kunne bruke de på den bittelille ferske bebien sin <3 og jenta mi pa 7,5 mnd smeltet hjertet mitt da hun så på pappan sin i dag og sa papapapapa <3

  SvarSlett
 12. Kjempe fin premie! LB er veldig gode bleier. En av mine favoriter også :)
  Ikke vanskelig å fortelle om noen som har gjort meg glad her om dagene: ei vennine av meg sto på døren en dag med flere poser kjempe fine klær til ungene :) også har hun funnet på at hun skulle ta en del av julehandelen for oss og vert å handla masse goddis til ungang (forkostblanding, Nugatti, syltetøy og kjeks) og i tillegg en eske med bleier (hehe, hun glemte at vi brukte tøybleier, men det var jo supersnillt tenkt av henne) Elsker arvetøy! Og det gjør ungene også :) og etter at vi har sett gjennom fant vi ut av at noe av det vi fikk passet bedre til ungene til en anen vennine av meg så da kunne vi bringe det videre seinere på dagen og glede dem :)

  SvarSlett