tirsdag 28. juni 2011

Påan igjen!

Da var vi påan igjen med tøybleiene. Feels good, but....mandagen starta med to lekkasjer. Først litt etter hjemkomst fra barnehagen. Da med en Alvababy lommebleie. Usikker på hva jag hadde stappa den med. Det var i alle fall lekkasjer gjennom PULen, på siden av innleggene liksom. Mulig jeg hadde et microfiner og et smalt bambusinnlegg under, og at det rett og slett var for smalt. Lekkasje nummer to kom i neste bleie på stumpen. En itti bitti som ikke hadde vært lenge på. Litt frustrerende.....men satser på at det var tilfeldig. Planen er i alle fall å kjøre full stripp på hele bleieparken. Tror særlig microfiberinnleggene har godt av det. Ellers så ser jeg at mange bleier begynner å bli knappe. Er ørlite frista til å bytte ut hele bleieparken med Bright Star Baby i str 2, som jeg er rimelig sikker vil komme til å holde ut bleieperioden. Størrelse 1 passer fint enda, men han strekker seg fort. Nå har de også endelig fått en kul t-skjorte som matcher en av "guttebleiene". (tidligere hadde de en med dødningehoder, ikke helt min stil).

Tror kanskje bleien og en blå skjorte havner i
handlekurven i kveld.

Nå skal det være sagt at papirbleiedagene ikke har vært problemfrie heller. Vi har hatt 3 bæsjlekkasjer som jeg er sikker på ville vært unngått med tøy. Og stumpen har helt klart vært rødere enn ellers. Borte etter en dag med tøy. Vi bruker som sagt Alvababy i barnehagen. Hadde egentlig ingen planer om å kjøpe flere, siden vi har nok. Men i dag ble jeg frista av bambusbleiene deres. Med 2 bambusinnlegg. 3 bleier ble bestilt, til den nette sum av 170 kroner, inkludert porto. Men nå skal jeg rusle ned på vaskerommet med en stooor pose med rene bleier som skal få seg en runde med natron og eddik, så tror jeg tøybleietanta skal få en "kan-jeg få låne-tørketrommelen-forespørsel". Rett og slett for at de skal få en rask tørk. De har aldri vært i tørketrommel før, så jeg tror ærlig talt det vil gjøre mer nytte enn skade. PUL som lekker i sømmene blir tettere av det.

Og mens tøybleiemammaen begynner å komme tilbake i tøybleiemodus, ligger tøybleiegutten og sover søtt med spaghetti i den lille magen sin.

og han skal spise selv....

2 kommentarer:

  1. Fantastisk bilde!! :) Små barn som spiser sjølv er så herlig.

    SvarSlett
  2. Det er utrolig fascinerende å studere :-)

    SvarSlett